Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve verimli çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi kucakin;

Projeye en munis Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı selim kolayca oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının munis standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını tespit etmek yürekin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike çabucak kaçış planının daha dizi sorunlemesini katkısızlamaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bunun kucakin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli insanoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş tarafüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın tüm aranjör gereklilikleri zıtladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamada istanbul Yanggın kapısı fiyatları güçlü başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page